Salg til privat, offentlig og erhverv - ✆ 20 89 25 27 ✉ ordre@vandtanke.dk

Betingelser og Vilkår

Definitioner:

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, og som ved afgivelse af en bestilling til Vandtanke.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Vandtanke.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Vandtanke.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. Mens der gøres alt for at sikre nøjagtighed, er alle angivne dimensioner og volumener underlagt +/- 3% variation på grund af fremstillingsprocessen. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan følgende metoder benyttes:

1: Skriv til ordre@vandtanke.dk
2: Benyt kontaktformularen på hjemmesiden. Tryk her >>
3: Ordrer kan afhentes efter aftale på Vævergangen 30, 2690 Karlslunde.
4: Send en E-Mail til Vandtanke.dk via ordre@vandtanke.dk

Husk at følge dit sporrings nummer! Kontakt os venligst hvis du har modtaget et sporrings nummer og pakken stadig står som registreret uden videre "hændelser" senest 72 timer efter modtagelse af sporrings nummer.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingstidspunktet.
Alle priser er afgivet på grundlag af tilbudsdagens aktuelle materialepriser, lønninger, told- og fragtrater samt valutakurser. Der kan derfor forekomme prisændringer. Indtræder der ændringer i en af ovennævnte faktorer forbeholder sælger sig ret til regulering af sine salgspriser uden varsel.

Der tages yderlig forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Priser vises med moms.
Vandtanke.dk tilbyder fri fragt i Danmark på alle bestillinger. Undtagelser er:
Ved bestilling på Vandtanke.dk opkræves der håndteringsomkostning på ( kr.79,20 ) kr.99,00 hvis købsbeløbet er mindre end ( kr.560,00 ) kr.700,00

Undtaget fri fragt er også: Vandtanke og plasttanke fra 1000 Liter og over er Bestillingsvare og IKKE medregnet FRI FRAGT. - Kontakt os for nærmere info.

Bestilling:
På vandtanke.dk kan du kun bestille varer via vores website.
Hvis du ikke har mulighed for at handle via hjemmesiden eller har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os:
1: Skriv til ordre@vandtanke.dk - Vi er klar til at betjene dig.
2: Benyt kontaktformularen på hjemmesiden. Tryk her >>
3: Afhent ordre efter aftale på, Vævegangen 30, 2690 Karlslunde
4: Send en E-Mail til Vandtanke.dk via ordre@vandtanke.dk

Specialfremstillede varer (bestillingsvarer) skal forudbetales ved bestilling og er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten frafalder ved bestillingen.

Bemærk endvidere omkring levering: De angivne leveringstider er vejledende og er ikke nødvendigvis udtryk for den endelige leveringstid.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Når du handler med vandtanke.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden hvis du har aktiveret konto adgang med benyttelse af brugernavn (din E-Mail adresse) og kodeord, eller sende en E-Mail til ordre@vandtanke.dk

Du kan aktivere konto adgang efter bestilling i TAK vinduet.
Du kan aktivere konto adgang ved at kontakte os og bede om en invitation til aktivering af konto adgang ved at kontakte os:
1: Skriv til ordre@vandtanke.dk - Vi er klar til at betjene dig.
2: Benyt kontaktformularen på hjemmesiden. Tryk her >>
3: Besøg os efter aftale på Vævergangen 30, 2690 Karlslunde
4: Send en E-Mail til Vandtanke.dk via ordre@vandtanke.dk

Betaling:
a. Kortoplysninger:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL).
b. Almindelig praksis:
Ved køb med kreditkort reserveres beløbet først - det hæves ikke automatisk!
Beløbet er derefter reserveret i 7 dage.
Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto så snart varen afgår fra vandtanke.dk.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
c. Praksis i ferie:
I ferie og på helligdage reserverer vi beløbet. Dette gør vi af den årsag at en normal reservering af beløbet kun er gyldig i 7 dage.
Skulle du ikke have været opmærksom på at vi holder ferie og du fortryder købet vil beløbet blive refunderet dagen efter vi er kommet tilbage fra ferie. Vi annoncerer altid ferie på forsiden af vandtanke.dk i informations og nyheds boksen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til fragtfirmaet overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder tredjemands forhold, til Køberen. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation ( KUN FOR PRIVATE ):
Vandtanke.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til vandtanke.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til vandtanke.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Vandtanke.dk
Vævergangen 30
2690 Karlslunde

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Bemærk endvidere!

Det er ikke muligt ifølge forbruger reglerne at

Nægte modtagelse af den bestilte vare.

Du skal selv sende varerne direkte retur til os, du kan ikke nægte modtagelse. Nægtet modtagelse er ikke en gyldig returnering, og giver i følge dansk lovgivning, vandtanke.dk ret til at fastholde salget

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Vandtanke.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links.
Disse websites er uden for vandtanke.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og vandtanke.dk.

Vandtanke.dk tager forbehold for trykfejl, samt ændringer i specifikationer uden varsel. Såfremt priser eller specifikationer ikke er korrekte, forbeholder vi os ret til at annullere ordren.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for vandtanke.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
vandtanke.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Selvom vi gør alt for at sikre nøjagtighed, er alle angivne dimensioner og volumener udsat for en +/- 3% variation på grund af fremstillingsprocessen.

Fortrydelsesret ( KUN FOR PRIVATE ):

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vinduespudsning.com.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved at du sender følgende oplysninger:
Bestillingsnummer:
E-Mail adresse
Navn
Adresse
Telefonnummer

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.
Standard fortrydelsesformularen finder du medsendt din ordrebekræftelse og kan downloades her >>

Meddeler du vandtanke.dk, at du har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler vandtanke.dk det modtagne beløb. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Varer der returneres U FRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med PostNord.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Vandtanke.dk 
Vævergangen 30
2690 Karlslunde

Du kan IKKE fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder IKKE varer solgt til virksomheder.

Byt & Retur ( for privat ):
Der aftales fra gang til gang om det er muligt at bytte varen.
Et ekspeditionsgebyr faktureres altid ved byt kr.75,00

Leveringsomkostninger faktureres altid ved byt.
Der er IKKE gratis levering ved byt.
Ved bytning fremsendes faktura for leveringsomkostninger samt ekspeditionsgebyr før bytteartiklen afsendes fra Vandtanke.dk.

Byt & Retur ( Erhverv / Offentlig ):

Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret for Erhverv. Der aftales fra gang til gang om det er muligt at bytte og/eller returnere bestillinger eller dele heraf.
Et ekspeditionsgebyr faktureres altid ved byt og retur ( kr.120,00 ) + fragtomkostninger + moms
Aftalt returnering af bestillinger eller dele heraf vil blive krediteret -30% af varens salgspris.

Bestillingsvare er ikke omfattet af fortrydelsesret og kan som udgangspunkt ikke fortrydes. Der vil i enkelte tilfælde kunne undersøges om det er muligt. Hvis  fortrydelse er muligt vil der blive opkrævet et gebyr på 20% af varens salgspris.

Vandtanke.dk (Systemrengøring) Garanti Politik [Kun Erhverv]

Begrænset garanti
Vandtanke.dk, Systemrengøring garanterer nyt rengøringsudstyr mod defekter i materiale og fabrikationsfejl ved normal brug og service til den oprindelige køber som beskrevet nedenfor.

3 år
Underlagt nedennævnte betingelser, Vandtanke.dk, Systemrengøring garanterer alle komponenter til at være fri for defekter i materialer og udførelse for en 3-årig periode. Dele, der udskiftes eller repareres er berettiget til den resterende del af den oprindelige garantiperioden.

1 år
Underlagt nedennævnte betingelser, Vandtanke.dk, Systemrengøring garanterer alle andre rengøringsudstyr komponenter at være fri for defekter i materialer og håndværksmæssig udførelse i en 1-årig periode. Dele der udskiftes eller repareres er berettiget til resterende del af den oprindelige garantiperiode.

1/2 år
Batterier, elektriske pumper og gasgennemløbsvandvarmere er garanteret i 1/2 år.
a: For pumper skal følgende være opfyldt:

1. Indløbsvandet skal forsynes med et pumpeforfilter.
2. Pumpen må ikke udvendigt have været udsat for vand el. lign.
3. Indløbsvandet er indenfor de specificerede grænseværdier.
4. Polerne ikke er vendt forkert.
5. Pumpen må ikke blive udsat for frost.
6: Der er sat sikring 10AMP på rød + til strømforsyning

b: For batteri skal følgende være opfyldt:
1: Der skal tilsluttes en batteriovervåger der er mellemled for tilsluttet apperatur som pumper o.lign, disse skal være af Vandtanke.dk, Systemrengøring godkendte, eksempelvis WCW flowcontroller, Varistream flow controller.
2: Tilsluttes apparatur direkte til batteriet bortfalder garantien.
3: Batteri må kun oplades med batteriopladere af typen “intelligente ladere”, også solgt som High Frequency ladere. Batteri må IKKE lades med en billader til startbatterier. Oplades batteri med en billader bortfalder garanti straks. Batteri må (mellem lades) med et såkaldt split-relæ der lader batteri med strøm fra bilens generator. Vær opmærksom på at et split-relæ ikke kan vedligeholde et batteri - kun lade.

c: For gasgennemløbsvandvarmere skal følgende være opfyldt:
1. Indløbsvandet skal forsynes med et for filter.
2. Gasgennemløbsvandvarmere må ikke udvendigt have været udsat for vand el. lign.
3. Gasgennemløbsvandvarmere må ikke blive udsat for frost.

Garantiarbejde
For at få udført garantiarbejde på et produkt, skal dette udføres på et af  Systemrengøring / Vandtanke.dk autoriseret værksted.

Garantiservice kan ikke udføres på Vandtanke.dk's regning uden forudgående aftale med Systemrengøring / Vandtanke.dk

Garanti på sliddele - første brugsdag:
Der gives KUN garanti på første brugsdag på sliddele som ro-membraner, sediment filter, kulfilter, di-granulat samt ALLE andre artikler og produkter der er udsat for slid.

Denne garanti gælder ikke for fejl forårsaget af forkert brug eller misbrug, forkert vedligeholdelse som anført i driftsmanualer, brug af uautoriserede reservedele, reparationer af andre end en Systemrengørings autoriseret servicecenter og beskadigelse under forsendelse. 

Fraskrivelse af ansvar
Systemrengøring / Vandtanke.dk fraskriver sig og nægter ethvert ansvar for direkte, indirekte, særlige tilfældige eller følgeskader som kan være lidt som følge af salg, levering, servicering, brug, tab af ethvert produkt, nedetid, arbejdskraft, fragt, eller andre udgifter, der ikke udtrykkeligt er medtaget heri. 

Forbehold for ændringer:
Systemrengøring / Vandtanke.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.
Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Øvrige forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, pris-, valuta- og/eller afgiftsændringer samt ændringer i produktspecifikationer, betjeningsvejledninger og/eller marketings materialer.

Misbrug:
Misbrug af vandtanke.dk vil medføre en politianmeldelse.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på vandtanke.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-Mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Vandtanke.dk. Systemrengøring v/ Johnni Hanson og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Vandtanke.dk, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Vandtanke.dk er Systemrengøring.

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret.
Kunde oplysninger er kun tilgængelige for Direktøren og de ansatte hos Vandtanke.dk Systemrengøring og kræver brugernavn og adgangskode.

Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til vandtanke.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Vandtanke.dk, Systemrengøring har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vandtanke.dk via E-Mail til ordre@vandtanke.dk.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Cookies

Vandtanke.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en log statistik på Vandtanke.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere vandtanke.dk

------------------------------------------------------------------

Se Momsbefrielse:
Köpare som är momsregistrerad i ett annat EU-land undantas att betala dansk moms, när momsregistreringen dokumenteras för vandtanke.dk, som skall införa momsregistreringsnumret på fakturan. 

För kortköp tillkommer extra avgifter 6%
För PayPal tillkommer extra avgifter 4% 
Vid förskottsbetalning till vårt bankgiro tillkommer inga extra avgifter.
------------------------------------------------------------------
eu symbol Buyers residing in another Country than Denmark:
Buyers are exempt from paying Danish VAT as long as they have provided Time Solution with documentation of their VAT registration.
The VAT number will then be quoted on Vandtanke.dk's invoice.
Note the minimum order for VAT exemption must be at least 8000 DKK
Almost all shipments crossing international borders are subject to the assessment of duties and taxes imposed by the importing country's government.A shipment's duty and tax amount may be based on:
  • Product value
  • Trade agreements
  • Country of manufacture
  • Use of the product
  • The product's Harmonized System (HS) code
You - the buyer bears full responsibility for importing the goods and paying any applicable taxes, duties, and other charges.
We accept foreign credit cards.
We accept PayPal
All credit card transaction fees will be billed to the credit card as extra fee, normal it is 6% of the total value.
All transaction fees from PayPal will be billed as extra fee, normal it is 4% of the total value.
------------------------------------------------------------------

-------------------------

Fortrydelsesret / Standardformular - Opdateret den 13/02/2015 i samarbejde med e-mærkets Jurist

-------------------------