Om Vandtanke.dk

Hjemmesiderne Vandtanke.dk, Møbelrens.nu og Vinduespudserkursus.dk er ejet og drevet af Systemrengøring.

Vandtanke.dk er en webshop. Vi bestræber os på at have et stort udvalg i kvalitetsfabrikerede tanke og tilbehør til tanke samt har vi et udvalg i rentvands-systemer med tilbehør.

Vores tanke er anvendelige til mange formål såsom transport og opbevaring af drikkevand, diesel og mange andre væsker, til brug stationært eller mobil, inde og ude til bil, både, campingvogne, skibe og meget mere.

Vores forskelligartede tanke findes i mange forskellige størrelser og udførelser til rimelige priser inklusive fragt (op til 1000 liter) indenfor Danmark! Vores svenske kunder kan ordre tanke via vores svenske søsterside vattentank.com

Hertil kommer, at mange af vores tanke er udstyret med skvulpe sikring som hæmmer vandets bevægelse i tanken. Den indre udformning sikrer at skvulpende vand og væsker i tanken hæmmes og en perfekt vægtfordeling sikres således at væsker forbliver stabile på overfladen af ​​tanken. Vores tanke er ofte transparente. Dette gør inspektion og rengøring af tanken meget enkel. Hertil kommer, at vores vandtanke, tanke og diesel tanke er monteret med robuste messing-forbindelser.

Kompatibilitet med forskellige typer af væsker?

Vores tanke er egnet til opbevaring af forskellige væsker. Se her for en komplet liste over kompatible væsker og kemi >>>>>>

Applikationer tanke:
Tankene kan anvendes i mange brancher såsom: Bygge og konstruktion, transport / forsendelse, Camper / campingvogn, industri, landbrugssektoren, højtryksrensning, rengøring, vinduesvask,Privat husholdning,skadeservice og andre service opgaver m.m.