Salg til privat, offentlig og erhverv - Fri fragt fra 500,00 kr. i Danmark* Alle priser inklusiv moms. Tlf. 28124569

Persondatapolitik og Cookies

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på vandtanke.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-Mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Timesolution ApS v/ Johnni Hanson og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Timesolution ApS v/ Johnni Hanson har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Vandtanke.dk og Vinduespudsning.com er Timesolution ApS v/ Johnni Hanson.

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret.
Kunde oplysninger er kun tilgængelige for Direktøren og de ansatte hos Timesolution ApS v/ Johnni Hanson og kræver brugernavn og adgangskode.

Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til vandtanke.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Timesolution ApS v/ Johnni Hanson har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til timesolution ApS v/ Johnni Hanson via E-Mail ordre@vandtanke.dk

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Cookies

Vandtanke.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en log statistik på Vandtanke.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere vandtanke.dk